Ora news – 20:36 06/06
Drejtori i përgjithshëm i kompanisë Apple, Tim Cook zbuloi në një konferencë disa nga detajet që do të ketë iPhone 8. Pritet që të ketë një ekran të ri me ngjyra më të mira, në të cilat dallohet se …

Gazeta Express: Këto pajisje do të mund ta instalojnë iOS 11

Gazeta Express: Njihuni me dy iPad’ët më të rinj (Foto)

PC World: Ja cilët modele iPhone dhe iPad nuk do të funksionojnë me iOS 11

23 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed