BalkanWeb – 21:03 19/05
TIRANE- Artan Lame, drejtori i ALUIZNI­t, është një ndër emrat që do të lërë detyrën dhe në krye të institucionit do të vendoset një ministër teknike.

Java News: Lame për largimin: U desh marrëveshja Rama-Basha që ta kuptoja se nuk isha teknik

Ora news: Drejtorët e “marrëveshjes”, largohen Çela, Lame, Muho, Popa

Ora news: Civici: Ministri teknik, asnjë të drejtë vendimmarrje

24 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed