Koha.net – 20:37 12/08
Ka filluar takimi ndërmjet Maqedonisë dhe Kosovë në kuadër të parakualifikimeve për Botëror. Ndeshja po zhvillohet në “Boris Trajkovski”, në Shkup. Kosova kishte fituar përballjen e parë në Prishtinë …

Telegrafi: Shoshi: Ndeshja më e rëndësishme e Kosovës

Almakos: Shoshi: Ndeshja më e rëndësishme e Kosovës

Source: New feed