Durres Lajm – 20:48 19/05
Ngrohja e motit dhe zgjatja e ditës ka bërë që shumë qytetarë të Durrësit ta shohin zonën turistike të plazhit si një “oaz” të bukur për të kaluar orët e pasdites dhe të mbrëmjes.

ABC News: Vlora ende nuk është gati për të pritur pushuesit në bregdet

Durres Lajm: Plazhi i Durrësit gati për të pritur pushuesit në fundjavë (VIDEO)

ABC News: Plazhi i Durrësit ende nuk është gati për pushuesit

5 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed