Albeu.com – 20:32 12/08
Ndarja e çiftit që u njohën disa muaj më parë në audicionet e “Big Brother 9”, erdhi si rrufe në qiell të hapur për miqtë dhe ndjekësit e çiftit, për faktin se deri në momentin që e deklaruan ndarjen …

Albeu.com: Fjorentina thumbon Olsin pas ndarjes (FOTO LAJM)

Lajmi.net: Mbaron paqja, Fiorentina nis “luftën” pas ndarjes nga Olsi! (Foto)

Albeu.com: Fjorentina e Big Brother lë nam, nuk di as të shkruajë (FOTO LAJM)

28 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed