Almakos – 13:25 07/12
Në zgjedhjet e fundit lokale qytetarët votuan për përzgjedhjen e Kryetarit të Komunës si organ i komunës dhe për Këshillin Komunal gjithashtu si organ më i lartë i Komunës së Gostivarit.

Telegrafi: Përplasje pozitë-opozitë në Komunën e Gostivarit, kontestohet kryertari i Këshillit Komunal

Ina: Taravari “bllok” Aktvendimit për zgjedhjen e Kryetarit të Këshillit

Zhurnal: « Komuna e Gostivarit » Sqarim për ndalimin e publikimit të Aktvendimit për zgjedhjen e Kryetarit të Këshillit

9 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed