Gazeta Express – 02:45 08/12
Dinozauri i sapo zbuluar “lundrues”, i madhësisë së bibës, kishte qafë të ngjashme me mjellmën, dhëmbë si krokodil, pupla të ngjashme me ato te pinguinët dhe këmbët që i mundësonin lëvizje në …

SOT: Kjo specie e re dinozauri ishte patë

Koha.net: Ky është dinozauri më i rrallë i zbuluar ndonjëherë

Koha.net: Mongoli, zbulohen fosile të dinozaurit me karakteristika të disa kafshëve

4 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed