Lajm – 20:47 12/08
Këngëtari i kthyer në politikan Labinot Tahiri i ka kënduar një këngë Ramush Haradinajt, kandidat për Kryeministër i koalicionit PAN. Tahiri këtë këngë e këndoi me dëshirë dhe jo se i kërkoi dikush …

Zeri: ‘Lëkundet’ koalicioni LAA (VIDEO)

Telegrafi: PAN-i e bëri AKR-në për vete, po tash si ka votat e duhura të deputetëve serbë që kanë një kusht tjetër!?

Koha.net: PAN-i shpreson në themelim të shpejtë të institucioneve

113 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed