Zhurnal – 13:25 07/12
Së shpejti lëndë e re për larje parash në Serbi për Mijallkov dhe Gruevski? Shkup, 7 dhjetor – Prokuroria Themelore Publike për krim të organizuar dhe korupsion informoi se kanë hapur procedurë …

Portalb: Deklarata e Jeremiqit se Gruevski ka bërë larje parash, Prokuroria hapë procedurë parahetimore

Alsat: PTHP: Procedurë parahetimore për larjen e parave të funksionarëve maqedonas në Serbi

Almakos: PTHP: Procedurë parahetimore për larjen e parave të funksionarëve maqedonas në Serbi

4 artikuj të ndërlidhur »

Source: New feed